29 mar 2011, 14:44

Да имам някого 

  Poesía » Otra
491 0 4

 

 

       В самотните нощи сънувам,

       че спя върху нечие рамо

       и нечии устни целувам.

       Това са ми сънища само.

 

       Щом съмне и пак самотата

       в реалния свят се завръща.

       Ключът си стои на вратата,

       немее голямата къща.

 

       Аз искам някого да имам,

       макар в стиха ми сътворен.

       Страхувам се във бяла зима

       да нямам никого до мен.

 

       Аз искам във дланта гореща

       да имам нечия ръка.

       Очаквам закъсняла среща -

       да ме спаси от самота.

 



© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??