10 ene 2012, 14:59

Да ме имаш... 

  Poesía » Erótica
1720 1 0

Да дишам върху теб,

докато тялото ти изтръпне - това подлудява те сега!

Да стенеш от възбуда - да чувстваш моите сетива!

Да ме гледаш с влюбени очи и мръсни мисли в ума ти!

Да разкъсваш цялата ми плът - от твоето желание свирепо!

С устни леко да потрепвам,

докато с твоите обхождаш цялото ми тяло!

Искам те, така безпаметно те искам!

Горещо още ме притискай с двете си ръце!

Задръж ме завинаги с теб - сърцето ми с твоето искам да се оплете!!!

 

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??