26 oct 2013, 18:34

Да можех 

  Poesía » De amor
588 0 0

Лековерни ветрове прелитат -

погледи на слънчогледи

от слънцето отвличат...

Да можех и аз така

с тебе да си играя,

бих се забързала

да преписвам от вятъра.

© Лидия Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??