26.10.2013 г., 18:34 ч.

Да можех 

  Поезия » Любовна
587 0 0

Лековерни ветрове прелитат -

погледи на слънчогледи

от слънцето отвличат...

Да можех и аз така

с тебе да си играя,

бих се забързала

да преписвам от вятъра.

© Лидия Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??