29 abr 2014, 23:14

Да можеше... 

  Poesía
419 0 7

Да можеше да литнеш денем,
когато всичко е красиво, светло,
щях да бъда долепен до тебе,
защото Господ ни е тъй обрекъл.

Знай, че сънищата пак са сиви,
а в тях ненужно е да чакам влюбен,
щом в деня ми искам да си жива
и любовта ни да превърнем в чудо.

Да можеше да бъдеш денем,
когато всичко е красиво, светло,
щях страха ти да направя пепел,
за да знаеш да летиш, Човеко!




© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??