5 nov 2023, 16:41

Да му се е невидяло 

  Poesía
160 1 3

Да му се е невидяло!

Има тука едно старо!

Нещо ного се заглежда!

Бърчи вежди и нарежда!

А, пък мене ми съ й доиграло.

Да му се й невидяло!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??