5 нояб. 2023 г., 16:41

Да му се е невидяло 

  Поэзия
164 1 3

Да му се е невидяло!

Има тука едно старо!

Нещо ного се заглежда!

Бърчи вежди и нарежда!

А, пък мене ми съ й доиграло.

Да му се й невидяло!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??