14 nov 2008, 21:59

Да нахлуеш ... 

  Poesía » De amor
677 0 21

            Да нахлуеш...

Да нахлуеш в нечий свят,
с пера на черно-бяла птица,
питаща се "той" ли беше Той,
след всяко прелетно отлитане...

Да нахлуеш в нечий свят,
нечакана, неканена, безлика...
Любов,  сама стоя пред твоя праг -
при себе си ще ме повикаш ли?...

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??