Nov 14, 2008, 9:59 PM

Да нахлуеш ... 

  Poetry » Love
645 0 21

            Да нахлуеш...

Да нахлуеш в нечий свят,
с пера на черно-бяла птица,
питаща се "той" ли беше Той,
след всяко прелетно отлитане...

Да нахлуеш в нечий свят,
нечакана, неканена, безлика...
Любов,  сама стоя пред твоя праг -
при себе си ще ме повикаш ли?...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??