6 dic 2009, 0:33

Да направим хвърчило… 

  Poesía
995 0 2

 

 

 

… от цветни милувки

от сини простори

от бледи звезди

от златни целувки

в очите поспрели

от тихи прегръдки…

когато боли…

 

… да направим постеля

от ветрени клади

и бавно да впием

по тъмно ръце

когато вървим

и е празно отляво

когато заглъхва

в очите море…

 

… да кърпим до залез

поспрялото време

и в пътища боси

за малко да спрем

в косите да вплитаме

тежки въпроси

преди в тишината

плътта да вречем…

 

и нежност преляла

да стича сълзите

по покриви пусти

и птичи криле

в жадни устни

да пие от нищото

празните чаши

безлунно небе…

 

… в което хвърчило пъстро да пуснем…

 

от цветни милувки

градени в зори…

 

подай ми ръка

тук при мене е пусто…

все така

все по-дълго…

 

боли…

 

 

                                           ... Senle ben ipleri dolaşmış uçurtmalar misali... 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • "подай ми ръка
    тук при мене е пусто…
    все така
    все по-дълго...боли"
    Красива болка, Бети!
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??