14 nov 2012, 19:06

Да не се запознавам със страха си 

  Poesía
675 0 0

Задължително си пожелавам
да оглушавам и ослепявам,
за да не се запознавам със страха си,
че някога ще чуя познат глас
да ми казва, че си починал
и да виждам гледката, когато
сърцето ти е спряло да бие,
приличащ на заспал.
Не приемам нечовешкото случващо се
сред човечеството -
човешки сърца и мисли, които обичат
да усещат чувството, когато
с глас и светлината на очите им
да чуват и виждат новината,
изненадата,
непознатия свят,
сред който се раждат за първи път,
за да умират в следващата секунда.
Както изведнъж идва другият свят,
след него друго, 
изведнъж променя живота,
но обичта никога.

 

                                                                                                               Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??