Да нямам глас, но
да изричам твойто
име.
Да бъда сляпа, но
да търся твоя
поглед.
Да съм пепел, но
да копнея за твоя
допир.
Да сме толкова
различни и
да сме така
зависими
един от друг.
Как те искам,
а колко си далеч(ен).
© София Русева Todos los derechos reservados