25 dic 2015, 16:31

Да обича както аз обичам 

  Poesía
521 0 1

Да обича, както аз обичам,

в ръце прегръдките да пази;

чувствата да се разсъбличат,

в елмаз, голи, любовни фази.

 

Да обича, както аз обичам,

в тишината любов да чува,

чувствата с име да нарича –

от обич сърцето да лудува.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??