Да обича, както аз обичам,
в ръце прегръдките да пази;
чувствата да се разсъбличат,
в елмаз, голи, любовни фази.
Да обича, както аз обичам,
в тишината любов да чува,
чувствата с име да нарича –
от обич сърцето да лудува.
© Никица Христов Всички права запазени