Зад тъгата ти има толкова светлина…
Ти, душата си от мен не можеш да скриеш.
Вярно, с тъмнината си можеш
да разрушиш света.
И с бодлите си истински да убиеш.
Зад тъгата ти има толкова светлина…
Ти имаш, обаче топлина за всички.
Океан от нежност.
Ято птици…
Частица - свобода.
Най - чистото бяло,
което съм виждала някога.
Зад тъгата ти има толкова светлина…
Но аз искам просто да запазиш себе си!
Да отнемам не -
Да отдам топлина.
Да обичаш винаги е правилно
© Maria Radeva Todos los derechos reservados