Nov 23, 2022, 8:14 AM

Да обичаш винаги е правилно 

  Poetry » Love
338 2 0

Зад тъгата ти има толкова светлина…

Ти, душата си от мен не можеш да скриеш. 

Вярно, с тъмнината си можеш

да разрушиш света. 

И с бодлите си истински да убиеш. 

Зад тъгата ти има толкова светлина…

Ти  имаш, обаче топлина за всички. 

Океан от нежност.

Ято птици… 

Частица - свобода. 

Най - чистото бяло, 

което съм виждала някога. 

Зад тъгата ти има толкова светлина… 

Но аз искам просто да запазиш себе си!

Да отнемам не - 

Да отдам топлина. 

Да обичаш винаги е правилно

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??