7 jun 2007, 9:46

Да пиша, да пиша... 

  Poesía
935 0 17
Нов ден.
Нови надежди има.
Нещо добро да стане под синьото небе.
Нов ден.
И поредната рима.
Но аз не я гоня, а я приютявам
и галя като малко дете.
Тя е част от моя живот.
Тя ме изпълва.
Всекидневно е с мен.
Тя сили ми вдъхва.
Да пиша, да пиша... за теб!!!
                                           
                                                                             03.06.2007г

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??