ДА РАЗДАВАМЕ ЛЮБОВ
Разбрах, дошли сме тука на Земята
на всеки да раздаваме Любов!
Да можем всички да Прогледнем Светлината,
да чуем този нежен Благослов!
Във всяко стръкченце Живота да открием!
Да чуем шепота на Старата Гора!
И Мъдростта от Извора да пием!
Пътят да следваме пропити с Доброта!
Ех, ако може всеки да открие
дълбоко в себе си Свещената Врата,
оттам тъй Светъл Лъч ще се извие!
Ще властва Мир и Обич по Света!
Валентина Г. Харизанова
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados