7 may 2006, 21:08

ДА РИСУВАМ И ПИША ... 

  Poesía
545 0 1

 

 

Да рисувам и пиша

искам много неща,

но ми идва

само за любовта.

 

Не съм уверен

дали е някаква слабост,

но аз зная,

че доставя ми радост.

 

Тогава мълвим странни

на пръв поглед слова

в ухото,

що жадува с наслада

да слуша това.

 

Нека други отсъдят

дали съм бил прав или не,

но пред любовта

всеки пада на колене.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??