19 nov 2010, 14:00

Да се пробудиш 

  Poesía » De amor
463 0 3

ДА  СЕ  ПРОБУДИШ

 

Да  се  пробудиш  в  ранна  ранина,

когато  птиците  са  в  сън - унесен.

Да  полетиш  към  Слънцето със  зов,

жадувайки за  пролет и... утринна любов.

 

Да се пробудиш  в люляков цъфтеж

със аромат, ухаещ на горска теменуга.

Когато  в  океан  от  морски  раковини

сърцето потопил си - в женска гръд.

 

Да  се  пробудиш  в  ранната  зора,

когато звездите са заспали - уморено,

когато Господ ти дарил крила - неземни

и сърце, обичащо Земята - родна и небето.

 

Да  се  пробудиш... със  сърце  от  извори!

© Крисимира Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??