24 abr 2019, 22:16

Да си добър 

  Poesía » Verso libre
1221 2 3

Да живееш, когато си на дъното,
да преживяваш, когато си най-зле,
да обичаш, когато си мразен,
но да се чувстваш добре! 
Да тичаш, когато си уморен,
да даваш, когато нямаш,
да знаеш къде да спреш,
да станеш, когато падаш!
Да прощаваш, когато не можеш,
да не ти достига сън,
да помагаш, когато трябва.
Това е да си добър!...

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви!
  • Хубаво и точно казано, но и трудно постижимо, за някои дори и неразбираемо...И аз, като Катя те поздравявам за написаното!
  • Поздравления за стиха ти, Антония!
Propuestas
: ??:??