Да помогнеш на някой без да искаш нищо в замяна
повече ще ти даде
Добро и зло в две крайности
едно и също ли са
прекалено праведния и Богу не е драг
Иглолистните дървета с остри черти, но вечно зелени
зелено, жълто, кафяво в очите мои
пъстри в синъо небе потопени
Самота от наказание в дар се врича
да си мразен за да си обичан
към теб всяка вечер без да спра ще тичам..
© Stew Carrey Todos los derechos reservados