Ще те притисна до сърцето си
да си прелеем малко топлина.
Във този свят студен и мрачен
ти единствена за мен си любовта.
Даваш ми усещане за жива обич,
в живота ми безценен дар си.
Стотици пъти съм ти казвал,
жената с най-въздействащ чар си.
Видя ли те, кръвта ми закипява.
С погледа си мил създаваш чудеса.
В мен препуска необятно чувство,
ти си звук от арфа във нощта.
Бяга времето по вечния си път,
а аз все така силно те обичам.
Да знаеш само колко съм щастлив
всеки стих за тебе да наричам.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
Поздрави за прекраснишя стих, посветен на любовта!
Много ми хареса! (6)
БЪДИ!