Не заспивай когато сърцето боли...
не заспивай, усмихни се и стих
напиши, за болката своя прости си.
Човек си, такъв остани.
Ако в тъмното, сълзите не спират
ако сърцето от болка ридай...
знай че утрото носи, ново начало,
начало без край.
Ако въпреки всичко, заспиш...
събуди се с усмивка в сърцето!
Вдишай дълбоко с пълни гърди
и напред към изгрева ти продължи!
Не предавай любов, не предавай мечти,
не предавай... сърцето свое.
Усмивка и нежност на света подари
нека врагът ти и той си прости.
© Ангел Todos los derechos reservados