Дъждът навън не спира да вали,
Божи гняв се сипе над Земята,
сърцата свои нека да смирим,
заедно за щастие да се помолим.
Да сведем глави за невинните души,
които си отидоха без време
и нека техните звезди,
да светят ярко на небето.
Всеки своите ръце да подаде,
бедствието заедно да преборим,
тогава Бог над света ще се смили
и своя гняв от нас ще снеме.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados