23 ago 2020, 21:51

Да съм 

  Poesía » De amor
345 0 0

Да съм
 

Да ме обичаш, 
да изпълвам дните ти,
да съм цвете,
да разцъфтя в очите ти!

 

Да съм прегръдка
с криле на пеперуда,
и всяко утро
в нея да те будя!

 

Да съм музика
от струните на арфа,
на звуците и да заспиваш
Твоя да съм! Малко е!

 

Да съм ден-
цялото ти време,
да е щастие.
Мирът да е във тебе!

 

Да съм нощ-
под звездите летни,
с тяло да те топля.
Обичта си да постеля! 

 

Да съм море-
изумрудено зелено, 
пристан ще ти построя
от искреност оцветено.

 

Да съм небе-
цялото да го изпиша,
с името ти.
Знаеш ли? Обичам те!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??