21 jun 2024, 14:16

Да съм близо до теб… 

  Poesía » De amor
129 2 2

Да съм близо до теб, желая,

на милиметри да съм от дъха ти.

Като първия полет на птица,

следвам пътя си към теб…

 

Да съм близо до теб, желая,

на местата, които споделяме.

В тези кътчета от Вселената,

където някъде във времето се обичаме…

 

Да съм близо до теб, желая,

в обятията ти да се омотая.

И когато дойде Луната в нощта,

да заспя и да си събудя в лъчите ти…

 

Да съм близо до теб, желая,

и да чувствам колко те обичам…

И когато отново слезе ни нощта,

в теб да притихна до сутринта.

 

Да съм близо до теб отново,

всяко утро и всяка нощ, желая!

Да съм близо до теб, любими,

в този и във всеки следващ живот…!

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??