2 abr 2008, 20:37

Да те докосна... 

  Poesía » De amor
1624 0 10
В отговор на Разнищвам тишината...

 

 

Искам реалност

да станат миражите.

Да се слее дъхът ни

в едно със телата...

Да забравим за тръните,

самотата и раните,

да изпратиме спомени

и да срещнем зората.

Да изгубиме болката

нейде във времето...

Да докоснем ръце

като святи икони.

Да потърсиме пристан

или път във вселената,

необременени от истини,

от лъжи и покорства.

И ето, нарамил

торбата с мечтите си,

вървя, без да спирам,

загърбил умората.

Венецът от тръни

забит е в очите ми,

но в своята сляпост

аз виждам Аврора.

 


следва Неразлистени страсти на Белоснежка

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??