31 jul 2013, 20:23

Да те нотирам в шепот... 

  Poesía
708 1 23

                                                 ...düşlerim gerçek, gerçeğim yalan...

 

 

Не се научих да прощавам
дори сега бездумно те мълча
тя жаждата невинаги засища
невинаги пречистващ е дъжда...

не се научих – всичко е до болка
до писък... до забрава... до тъга
и всеки ден по малко ме убива

покълнала по устните вина...

... и знам че няма път и няма начин
да стигна някога до твоето небе

отдавна се отказах да закърпвам
пречупените си от нямане криле...

 

и пясъчна се стичам по скалите
не търся обич искам тишина
и силата да те нотирам в шепот
после да си тръгна...
... към дома...

 

 

 

 

 



© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??