15 may 2007, 13:03

Да те обичам 

  Poesía
681 0 4

Ще те открия, макар да си далече,
дори това да ме погуби.
Ще те докосна, искам те безумно
дъхът не стига, за да дишам вече.

От твоите целувки ще отпивам
за нов живот надежда да открия.
Сърцето в гръдта ми бие лудо,
да те обича само има сили!

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??