15 мая 2007 г., 13:03

Да те обичам 

  Поэзия
675 0 4

Ще те открия, макар да си далече,
дори това да ме погуби.
Ще те докосна, искам те безумно
дъхът не стига, за да дишам вече.

От твоите целувки ще отпивам
за нов живот надежда да открия.
Сърцето в гръдта ми бие лудо,
да те обича само има сили!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??