18 mar 2017, 22:01

Да те обичам много ми е трудно 

  Poesía » De amor
690 0 8

Да те обичам много ми е трудно.
Сърце си нямам, за да ти го дам.
Открадна ми го някой в който
Се влюби лудо то без свян!

 

Ръце си нямам за да те прегърна
Останаха на неговите рамене
До болка впити в гърба му
Надяващи се болката да спре.

 

Очи си нямам да те гледам
Премрежени са с парещи сълзи
Зареени са в нечий поглед
Очакващи щастливи дни.

 

За устните какво да ти разкажа?
Все още пазят целувките му върху тях!
Изтръпнали от спомена за него
Безмълвно потопени в грях!

 

Сега кажи ми още ли ме искаш?
Ще можеш ли да ме обичаш без душа?
И празното ми тяло да прегръщаш
С любов открадната в нощта????

 

  • К.А.

© Kristina Pyuter Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??