27 ene 2019, 1:30

Да те обичам по-малко 

  Poesía » De amor, Verso libre
570 0 1

от утре ще го опитам

това нещо с обичането

в по-малки количества -

да не ти разказвам деня си,

да не подскачам от радост,

когато ми звъннеш,

да не тичам обратно,

когато се скараме,

да съм по-сдържана,

да гледам себе си...

 

от утре ще го опитам,

но само за няколко дни

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??