17 dic 2007, 9:11

Да те приспя със ласки... 

  Poesía » De amor
2187 0 34



 

Да те приспя със ласки,
в скута ми полегнал.
Да милвам устните, косите.
Извивката на ноздрите да галя.
Ръцете ти да топля във омая...
Клепачи да затворя със целувка,
а въздухът край тебе да окича
с най-ярките звезди, луната тиха.
И приказки да шепна в мрака
за нашата принцеса малка,
добрата фея - Любовта ни...

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??