17.12.2007 г., 9:11 ч.

Да те приспя със ласки... 

  Поезия » Любовна
2189 0 34



 

Да те приспя със ласки,
в скута ми полегнал.
Да милвам устните, косите.
Извивката на ноздрите да галя.
Ръцете ти да топля във омая...
Клепачи да затворя със целувка,
а въздухът край тебе да окича
с най-ярките звезди, луната тиха.
И приказки да шепна в мрака
за нашата принцеса малка,
добрата фея - Любовта ни...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??