26 feb 2007, 17:43

Да те задоволя 

  Poesía
751 0 9
Шия, като на лебед снежен,
извивам и те приканвам.
Поглед устремен с страст пленен
пронизва всяка твоя клетка.
Танцуваща ръка, понесена сред
музиката, те посочва и привлича.
Тялото се движи като в транс и
предизвиква в тебе реверанс.
"Да те задоволя!"
Това говори всичко в мен.
Само наблюдавай ме.
Отстрани чувствай кожата,
дъха, аромата ми.
Не се доближавай.
Платонично ще те задоволя.
Сън няма да намериш.
Мен ще искаш, търсиш,
но няма да ме имаш.
Така реших.
Ще те побъркам -
с един поглед, един танц,
едно движение и
ще си отида :)
Несбъдната мечта
да ти остана -
да се чувстваш слаб,
а аз - силна в слабостта ти!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??