4 ago 2010, 12:51

Да ти е добре 

  Poesía » De amor
505 0 1

Любовта дарява.
Любовта е непрекъснат живот.
Любовта са и многото песни,
без да искаш да знаеш
слушат ли те или не.
Ти сам не си и не спирай,
изпей ги отново и от сърце.
В танца на птичите песни
потанцувай с твойто дете.
И в тоз миг на обичане
мисли за това, което е.
Ти чу ли за любов
някой да ти говори
и на теб да ти е добре.

© Яна Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??