30 ene 2023, 10:43

Да ти кажа аз сбогом, не мога 

  Poesía » De amor
387 1 2
     
Да ти кажа аз сбогом, не мога

 

Да ти кажа аз сбогом, не мога,

искам само да бъда със тебе,

във ръцете си слънце да нося,

да забравя за спрялото време.

 

Само ти си в сърцето ми още

и със обич докосваш душата,

и без тебе денят е далече,

не откривам с очи красотата.

 

Само ти си във утрото синьо

най-прекрасното чувство за мене

и говориш ми нежно и мило,

всички песни са само за тебе.

 

Да ти кажа аз сбогом, не мога,

да затворя вратите не искам,

в самотата си аз ще разкажа –

само тебе безкрайно обичам.

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??