30 янв. 2023 г., 10:43

Да ти кажа аз сбогом, не мога 

  Поэзия » Любовная
394 1 2
     
Да ти кажа аз сбогом, не мога

 

Да ти кажа аз сбогом, не мога,

искам само да бъда със тебе,

във ръцете си слънце да нося,

да забравя за спрялото време.

 

Само ти си в сърцето ми още

и със обич докосваш душата,

и без тебе денят е далече,

не откривам с очи красотата.

 

Само ти си във утрото синьо

най-прекрасното чувство за мене

и говориш ми нежно и мило,

всички песни са само за тебе.

 

Да ти кажа аз сбогом, не мога,

да затворя вратите не искам,

в самотата си аз ще разкажа –

само тебе безкрайно обичам.

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??