Мисъл сладка.
Пееща вода.
Повей тих.
Воалена завеса.
Камъче безценно
във река.
Огърлица перлена
в невеста.
Пърхащи ресници
по лице.
Пеперудени крила
в съня ти.
Слънчев лъч,
проблясващ във море.
Чайки в полет,
търсещи брега си.
Цвете - нежност.
Блеснала роса.
Огледало в рамка
на стената.
Думи много има...
любовта.
Слаби са...
Да влезем във душата.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados