6 июл. 2010 г., 11:55

Да влезем във душата 

  Поэзия » Любовная
721 0 5

Мисъл сладка. 
Пееща вода.
Повей тих.
Воалена завеса.
Камъче безценно 
във река.
Огърлица перлена
в невеста.

Пърхащи ресници
по лице.
Пеперудени крила
в съня ти.
Слънчев лъч,
проблясващ във море.
Чайки в полет,
търсещи брега си.

Цвете -  нежност.
Блеснала роса. 
Огледало в рамка
на стената.
Думи много има...  
любовта.
Слаби са...
Да влезем във душата.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??