5 may 2007, 13:35

Да заплача 

  Poesía
641 0 2
        1. Ще заплача, но не мога,
          не, не мога, не питаш ли защо?!?
          Защото вече плача без сълзи,
          без сълзи от очите ми.
          От очите ми сълзи не капят,
          не капят, защото ги няма,
          няма ги, защото ги изплаках.
          Изплаках ги за ТЕБ!!!

© Буба Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??