22 sept 2010, 21:57

Да! Знам, че трябва 

  Poesía » De amor
480 0 0

Трябва ли да позволя на огъня,

породен от желанието да те милвам,

да ме изпепели?

Трябва ли да ми липсва някого,

за да осъзная действителността и нуждата

да те прегърна?

Трябва ли усещам времето

как бавно минава и да искам да не е

самотен дъхът ми?

Трябва ли да съм силна сега?

Да! Трябва... заради теб, заради мен...

Знам, че трябва.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??