5 feb 2008, 18:21

*** 

  Poesía
707 0 2

Аз тръгвам!

Всичко свърши.

Картите открити са.

Свалени маските.

Душите - голи.

Не ми досаждай - няма да ме върнеш!

Как смешни са сълзите мъжки, воплите!

Аз тръгвам!

В куфара заключвам страстите.

Отнасям всички болки в мойте пътища.

Целувка ти оставям - светъл спомен,

 за да не бъдат празни сънищата ти.

© Людмила Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??