Аз тръгвам!
Всичко свърши.
Картите открити са.
Свалени маските.
Душите - голи.
Не ми досаждай - няма да ме върнеш!
Как смешни са сълзите мъжки, воплите!
Аз тръгвам!
В куфара заключвам страстите.
Отнасям всички болки в мойте пътища.
Целувка ти оставям - светъл спомен,
за да не бъдат празни сънищата ти.
© Людмила Вълчева Всички права запазени