Feb 5, 2008, 6:21 PM

*** 

  Poetry
706 0 2

Аз тръгвам!

Всичко свърши.

Картите открити са.

Свалени маските.

Душите - голи.

Не ми досаждай - няма да ме върнеш!

Как смешни са сълзите мъжки, воплите!

Аз тръгвам!

В куфара заключвам страстите.

Отнасям всички болки в мойте пътища.

Целувка ти оставям - светъл спомен,

 за да не бъдат празни сънищата ти.

© Людмила Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??