25 jun 2012, 14:59

Дадеш ли сърцето си 

  Poesía
549 0 0

Дадеш ли сърцето си,
не давай половината,
не давай даже част.
Даваш ли сърцето си,
слагаш глава на гилотината,
сменяш цялата му власт.


17-06-2012

© Моника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??