25 июн. 2012 г., 14:59

Дадеш ли сърцето си 

  Поэзия
550 0 0

Дадеш ли сърцето си,
не давай половината,
не давай даже част.
Даваш ли сърцето си,
слагаш глава на гилотината,
сменяш цялата му власт.


17-06-2012

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??