Не искам вече да живея,
защо ми е, като съм сама.
Дай едно въже да се обеся,
да не преча на света.
Защо ми е да живея,
след като съм толкова сама...
Сърцето ми е празно,
душата ми и тя,
защо да живея,
след като е напразно
и дума не обелва моята уста,
защо няма на кого да се опра,
пусто е в моята сърцевина.
Приятели нямам,
само близки познати,
на бесилото качващи мен
и чакат с охота да ме видят студена,
но те не знаят, че отдавна съм изстинала.
Сърцето ми е лед,
празна съм отвътре,
не обичам, не чувствам,
защо да ме боли?
Дай едно въже,
аз мога и сама,
с чуждата помощ до тук стигнах,
до гибелта.
© Петя Димитрова Todos los derechos reservados