20 ago 2007, 9:28

ДАЙ МИ 

  Poesía
419 0 6
Дай ми праведност и светлина,
дай ми туй, що измислил е ума!
Дай ми огън, заедно със дим,
и никога на никого да не изменим!

Дай ми приказки хиляда,
дай ми, може и една!
Дай ми песен със мечта,
заедно да изгорим... в страстта!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??